Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonglöd

Morgon lättar, dags på nytt

att utmana spännande öden

Natten har i drömmen flytt

för att hitta den sanna glöden


Att vara utvilad och på G

är grunden för vårt levnadsätt

Att jag snart dig ska få se


gör dagen genast lätt




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-20 07:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket vackert i text och bild
2015-01-20

  Connie
Vacker i både ord och bild!
2015-01-20

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skriftat!
2015-01-20

    ej medlem längre
Otroligt fint rimmat och vacker bild dessutom!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda