Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Tänk vad lätt det är att andas
att känna in livet.
När kärleken håller mig i hand
när jag får tanka goda ord.
Närhet och beröring
att skratta i din famn.
Att känna mig så älskad
fast jag kan vara trött och sur.
Att känna att bröstet bubblar av kärleksord
som jag bara vill ösa över dig.
Du min älskade och bästa vän
vad tur vi har varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-20 13:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Värme, vänskap, tillit och kärlek.
2015-01-26

  anits VIP
Underbart och kärleksfullt skaldat!
2015-01-22

  ResenärGenomLivet
Kärleksfulla ord...skönt det där med att kunna tanka goda ord...
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet!
2015-01-21

  Lars Hedlin
Ömsint .)
2015-01-21

  ULJO
Varmt skrivet
2015-01-20

    ej medlem längre
Måtte han känna all kärlek han är omgiven av, jättefint skrivet..
2015-01-20

    ej medlem längre
Underbart!

"Du min älskade och bästa vän
vad tur vi har varandra."
2015-01-20

  Rise Little One
Underbara känslor!
2015-01-20

    ej medlem längre
Blir alldeles varm när jag läser dina kärleksfulla ord. Så fin kan kärleken vara!
2015-01-20

  louisegirl
Så varm och öm kärlek
Jättefint!
2015-01-20

    ej medlem längre
Kärleksvarmt.
2015-01-20

  KYREUS of Sweden
Generöst
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP