Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

Ser dig på långt håll
där du kurar.
Gömd under frostiga grenar
sitter du och bara är.
Kölden är hård
och du liknar en liten dunboll.
Kanske längtar du efter våren
och flyga fritt rakt mot solen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-20 16:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Småfåglarna har det inte lätt i kylan!
2015-01-22

  ResenärGenomLivet
O, en fin påminnelse till oss alla att hjälpa de små fåglarna...
2015-01-22

  Ljusletaren
Så sant sagt med dina ord/ kram
2015-01-22

  Eva Helene VIP
Det är en hård tid för småfåglarna nu, fint detta!
2015-01-21

  louisegirl
Underbart söt liten dikt..


2015-01-21

  Lars Hedlin
VAckert poeterat
2015-01-21

  ULJO
Fin poesi här
2015-01-20

  Eliza-69
Så söt dikt
2015-01-20

  Maj-Lis VIP
FIN
De tror jag också
2015-01-20

    ej medlem längre
Vilken gullig liten dikt!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP