Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glatt och bestämt åker trosorna av



Du ser trött och frusen

ut när jag kryper ner

intill din nakna kropp

Jag fryser lika mycket

som dig och vi lindar

in oss i varandra

Din mjuka hud är

det finaste mina

fingertoppar känner till

Dina händer är kalla

och jag kramar dem hårt

i mina för att ge bort lite värme

Du smeker min mage

mina bröst, min hals och

tillbaka ner till min höft och rumpa

Du frågar varför jag har

trosorna på mig fortfarande

och jag svarar att det är

din uppgift att ta av mig dem

Och det gör du glatt och bestämt.






Fri vers av Eliza-69
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-20 19:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt
hett!
2015-01-21

  Göran Gustafsson VIP
Texten hänger stilmässigt ihop fram till ordet "rumpa".
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69