Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


I benets märg

Ansikte
speglar
trasig
märg

porlös hud
andas
inte

ansikte
hårdplast
trasig spegel

traumats
blåmärke
i benets
märg

blåmärg
i benets
märke

sprucket
traumats
ansikte

blåmärke
på porlös
huds
spegel

i benets
märg
trasig
hårdplast

sprucken
spegel

porös
benmärg
andas inte

speglar
trasig
traumats
ansikte

sprucket
leende
ursinnig
sorg

i benets
märg

bortskämt
barn

sprucket
ansikte
i märg

kall
hårdplast
i märg

kindben
käkben

benets
märg

benets
märg

blåmärke




Fri vers av Petter Wingren
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren