Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintriga vita värld.

Nu är det lite mindre kallt
ett lätt snöfall virvlar.
Naturen har väckts till liv
småfåglar flyger hit och dit.
Lättade över att kylan släppt sitt järngrepp
ivriga att söka sig lite mat.
Träden i vackra formationer
som glittriga snöskulpturer
För varje dag stannar ljuset lite längre
vacker är min vintriga vita värld.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-22 12:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert!
2015-01-23

  Yrre VIP
Så fin!!

2015-01-23

  anits VIP
Så vackert skaldat om vintern!
2015-01-22

  ULJO
Härligt
2015-01-22

  Eva Helene VIP
Som en vintertavla, vackert!
2015-01-22

  stig wikman
Och vackert
skriver du .

KRAM.
2015-01-22

  louisegirl
Så målande vackert, om vintervärlden..
2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd text i vinterkostym, som snart ska lättas på.
2015-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskriver du din vintervärld.
2015-01-22

  Linda CH VIP
Vackert målar du upp en vintervärld.
2015-01-22

  ResenärGenomLivet
Så härligt...det gäller att hitta det fina med allt...
2015-01-22

    ej medlem längre
Vill stanna i din vackra vintervärld.
2015-01-22

  Ronny Berk
vitvintrig poesi som glittrar, ja !
2015-01-22

    ej medlem längre
Fint, ja nu går vi in i februari snart, så skönt.
2015-01-22

  Eliza-69
Så fint och hoppfullt om ljuset
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP