Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2008


Snälla





Stanna


hos mig


om så
endast




för en minut




för

jag visste
alltid




den här
dagen



skulle
komma



då du
släppte





bomben




utan
ett ord



utan
minsta




föraning





Foto:

Robert Alnestedt





Fri vers av sommarmoln
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-23 12:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Känns igen. Vackert förmedlat. Tycker mkt om dina ord.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln