Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossa feminismen! Krossa socialismen!


VÄGRA ANPASSNING

 

jag väljer missanpassning

för jag är ingen slav

och heller ingen zombie

uppstigen ur en grav

jag väljer missanpassning

den klär mig allra bäst

mot feminism och häxor

blir den en skarp protest

 

LARZ GUSTAFSSON   100310

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-25 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP