Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMFACKLA

 

det finns ett brohuvud

ett fäste

det finns ett sista

motståndsnäste

vi släpper ingen

över bron

och säger nej

till er union

det finns en stormfackla

som brinner

det finns en tro

som övervinner

vi är en vägrarfront

i brand

för Gud, familj och fosterland

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090605

Stolt nationalist

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP