Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången om dig

I solens strålar en sommardag,
i höstens regn och rusk,
på vinterns vita vidder
och i vårbäckens porlande lek,
där ekar mitt hjärtas sång:

Jag älskar dig!
Jag älskar dig!
Jag älskar dig!




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-27 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint om kärleken den stora....!
2015-03-17

    ej medlem längre
Mycket fint om kärlek!
2015-02-19

  Lars Hedlin
Underbart vackert :)
2015-01-29

  Lena Själsöga Keijser
ser
solvind
ser solstrålar

vacker ärdin sång
2015-01-29

  Angel of love
Ljuvligt fint att läsa.
2015-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra text i kärlekens namn!
2015-01-27

    ej medlem längre
Så fint så!
2015-01-27

    ej medlem längre
Underbara ord!
2015-01-27

  louisegirl
Mycket vackra rader..
2015-01-27

    ej medlem längre
Underbar resonans ...
2015-01-27

    ej medlem längre
Hyvvää!
2015-01-27

    Birgersdotter VIP
Så vackert och kärleksfullt...känner dina ord i mitt hjärta
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP