Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERRASKA MIG!

 

Heta

strålar

smeker

 

dagens

damm

och stress

 

rinner

ut i

golvbrunn

 

pånyttfödd

naken

redo

 

hör jag

dina steg

utanför

 

Överraska mig!

 

så kan vi

leka

vattenlek




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-30 17:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart framfört!
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-01-31

    ej medlem längre
Inbjudande och lockande rullar dina ord här - snyggt..
2015-01-31

    ej medlem längre
Berusande ord...
2015-01-30

  ULJO
Härligt skrivet
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Härlig!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP