Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt underbara barnbarn


Underbara lilla O.

När jag längtar
när jag tänker på dig.
Ler jag för mig själv
ser dina ögon.
Stora glittrande
glada och nyfikna.
Din blick fångar och förtrollar
ett leende likt en sol som spricker upp.
Din doft - din närhet-ditt väsen
dina upptåg -din livslust.
Lyckan är så självklar
du kom och lyste upp världen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 3367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-30 13:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Goa och varma rader...man känner lyckan i orden...
2015-02-02

  Lars Hedlin
VAcker och varm!
2015-02-01

  anits VIP
Kärleksfullt skaldat till ditt barnbarn!
2015-01-31

  Gunnel Eriksson VIP
Kärleksfull, fin text.
2015-01-31

    ej medlem längre
Jag förstår din känsla, fint fångar du glädjen här..
2015-01-31

  Chawa VIP
Tycker om din kärleksfulla text! Fylld av värme, ljus och lyckokänsla...
2015-01-31

  ULJO
Gullig text
2015-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-01-30

  louisegirl
Vilken lycka <3
Vackert skriftat!
2015-01-30

    ej medlem längre
Du förmedlar underbara känslor....lycka.
2015-01-30

  Rise Little One
Kärleken till barnbarn ... det lyser upp från varenda mening...
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP