Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart.

Snart är jag inne
i den sköna värmen.
Som tinar upp mina sinnen
som gör mig glittrig.
Snart ska jag krypa in
värma mina tankar.
Väcka min själ
skratta mig levande.
Snart kommer stunden
jag har längtat.
Det finns ingen annanstans jag vill vara
än att krypa in i din underbara famn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-30 14:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-02-01

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2015-01-31

    ej medlem längre
Dina kärleksfulla ord smittar, jättefint skrivet..
2015-01-31

  Chawa VIP
En fin text fylld av förväntan, längtan och värme!
2015-01-31

    ej medlem längre
Hemma i kärlek!
2015-01-30

  ULJO
KÄRLEK
2015-01-30

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2015-01-30

  louisegirl
Härlig värme de ;)
Fint skrivet!
2015-01-30

    ej medlem längre
Underbart att vara hemma i någons famn.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP