Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅNG I SNÖFALL

en sång, en älv, ett ansikte

och allt var som förbytt

nu faller snö på sömning stad

och jag är född på nytt

två möten mellan människor

och allt som de betytt

ett envist fotoalbum från

en era som har flytt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-31 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP