Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herren Jesus Kristus har segrat!


STÅR UNDER NÅD

 

 

jag står under nåd

jag lever av den

en rättfärdig lever av tro

det enda jag har

är blodsfrälsningen

och på tro ska det hela bero

 

 

Guds nåd den är ny

när morgonen gryr

jag lever vid källan var dag

mitt livs äventyr

är det Jesus som styr

och då gäller nåd, inte lag

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/2 2014

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-31 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP