Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mottagligheten brister

 

Många går vilse över bron 
lyssnar på godhetens viskningar 
förkastar sina sinnen för tron

I tamburens belamrade vindöga
handplockas välkommet parti
missanpassade avtryck angår en föga  

Människans själ är så sval
ett signum för det civiliserade
som bearbetar varseblivningens val


 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-01 15:19



Bookmark and Share


  Connie
Tänkvärt, guld värda!
2015-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärda tankar i ditt budskap!
2015-02-01

    ej medlem längre
Det är lätt att gå vilse i allt man hör, man bör ha lite eget förnuft i bakgrunden.
2015-02-01

    Sefarge VIP
Eleganta 'smarta' tankeslingor
Med rim .Härligt Skaldat!!
:))
.
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att ta till sig och fundera på!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP