Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORÖRD STILLHET

du har aldrig kunnat ligga lågt

facklan flammar starkt varhelst du går

du har aldrig hållit låg profil

glöden dröjer kvar i dina spår

du har aldrig kunnat bli som folk

folk som sade detta hade rätt

livets skola blev en plats för skolk

med betyget ett i etikett

 

 

 

vissa håller näsan ovanför

andra dyker ner för djupt och dör

några lagrar lagrarna som gror

upprorsmän har eld i sina skor

gå en mil i dem om du förmår

brännskador är allvarliga sår

det är inte mycket jag begär

bara orörd stillhet nu och här

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   jan-febr 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP