Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ve dig som menar dig känna Gud fast du aldrig mött Honom!


JESU BLOD BORGAR FÖR FULL FRÄLSNING

 

 

 

triumfens basunklang

hörs ljuda i dag

för jag är som starkast

när jag blivit svag

så samverkar allt

till det bästa för mig

för hjärtat har valt att

förtrösta på Dig

vad människor säger

är ointressant

så länge Din närvaros

ljus är flagrant

och segern är vunnen

på korset för mig

och för var och en

som vill ödmjuka sig

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-02-01 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP