Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du föddes 1991 som en motvikt till den framväxande främlingsfientligheten, VAM och Lasermannen.


MAN HAR SÅRAT SIN SON

man har sårat sin son

det går inte att komma bort ifrån

jag bestämde nivån

när jag satte en sticka till ett plån

han som kom som ett lån

i en tid fylld av hat och hot och hån

och jag klyvs inifrån

som vår lilla stad delas utav ån

 

 

bumerangens effekt

knekten knäckt och hans spegelbild är spräckt

långtifrån ett perfekt

värvarämne för klippfasthetens sekt

detta blod av mitt blod

ser nu att jag är ond och inte god

det var egot som tog

över spakarna trots att hjärtat slog

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2015-02-01 19:07



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Man får en känsla av att texten borde rappas...
Bra rim (det gäller den förra dikten också)
En utomstående vet ju inget om bakgrunden, men man anar ett drama...
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP