Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN SOM DÖR VARJE DAG



ja, jag är mannen
som dör varje dag
korsfäst är numer
mitt köttsliga jag
avskyn jag väcker
är löftet jag fått
hedningens hjärna
har inte förstått

nej, du är grannen
jag inte vill se
solo i hemmet
jag njuter mitt té
intensivt äcklad
av brister jag har
flyr jag så till all
barmhärtighets Far


LARZ GUSTAFSSON   2/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-02-02 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP