Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra breddgrader

 

Genom bränd skog

svävar svärtad själ

bär sotsvart ask av sorg

sönderhackat tal av tårar

 

avståndet försvårar

 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-06 12:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärd poesi, med diktarjagets känslor väl förmedlade, ja !
2015-02-08

  Staffan Nilsson
Namnlös sorg
2015-02-07

  Lars Hedlin
Stark och djup i känsla och utförande!
2015-02-07

  Anya VIP
Tycker också om dina allitterationer. Det svävar en smärtsamhet över orden. Jag känner när jag läser.
2015-02-06

    ej medlem längre
Sorgset och mycket svårt...
2015-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Dikt som väcker tankar om det svåra vi alla utsätts för, av olika slag. Berörande diktat!
2015-02-06

    Dan Myrbeck
Berörande och bra med olika tolkningsmöjligheter.
2015-02-06

    Silverbjer
sköra allitterationer. Berörs av det sönderhackade talet som fäller sina tårar.

2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP