Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt falskärmshopp

Mitt falskärmshopp misslyckades.

Fallskärmen skulle ha varit
ordentligt packad.

Inte jag.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 387 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-02-16 15:41



Bookmark and Share


  agneta pichler
fasiken..
klockan är strax ett på natten och
jag skrattar högt

gubben min vrider sig jämte
av irritation mellan sina snarkningar
över oväsendet som ljuder från mig

men jag kan inte låta bli att läsa en till
bara en till av dina samhälls kritiska ord
2015-04-12

    ej medlem längre
Humor!
2015-03-02

  Ponkla
Kul vändning!
2015-02-25

    ej medlem längre
Haha.. Fall på eget grepp
2015-02-24

  KattenKin VIP
Så störtkul!
2015-02-23

    ej medlem längre
Hoppas att du hade krockkudde!!
2015-02-23

    ADI Nehlin
:-) kul
2015-02-23

  Tuffeli
bra, helt oväntat.
2015-02-22

  ResenärGenomLivet
Man kanske behöver vara packad för att tordas...:-))
2015-02-21

  Angel of love
Haha fast jag skulle behöva vara det om jag skulle våga...
2015-02-18

  Connie
Grymt bra text, helt i min smak! Människor är som fallskärmar. Först när de utvecklas förstår man deras rätta värde!

2015-02-17

  Lars Hedlin
JA jäklars! Men då hade du åtminstonde roligt på väg ner........
2015-02-17

    ej medlem längre
Ajdå, håller med Eva Helene:) så det kan gå.
2015-02-17

  Maria Sundelin VIP
Det behövs en livlina att dra i och inte en lina att dra in
2015-02-17

  anits VIP
Lite svårt att landa mjukt en sån gång!
2015-02-16

  Irene Åberg
Bästa*Dan
Så kan det gå
När inte korken är på
Platt*Fall/Kram
2015-02-16

  Rise Little One
Det var kanske för sent att bedöma vems felet var ;)
2015-02-16

  Eva Helene VIP
Du verkar inte ha nyktrat till än, av stavningen att döma! :)
2015-02-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sure too
late mate!
But very fun
written! Trots
den sitsen!
2015-02-16

    ej medlem längre
Du verkar ha klarat det ändå..
2015-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Tur att du överlevde!
2015-02-16

  ULJO
Nej då är det riskfyllt
2015-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Illa! Livet är fullt av överraskningar.
2015-02-16

  Ingrid Trolle
Drar man sedan i
rätt snöre brukar
det funka. Hoppas
att du landade mjukt!
*Skönt att få skratta!
2015-02-16

  louisegirl
Oj, oj hur det kan bli..;)
Bra där!
2015-02-16

  Chawa VIP
Ojdå, så fel det kan bli...!
2015-02-16

  Anya VIP
*hick* Mer kommer jag inte på. ;)
2015-02-16

  Teresia Ridell
Haha tragikomiskt på hög nivå !
2015-02-16

    ej medlem längre
Aj aj aj...det blev magplask!
2015-02-16

  Marianne Räf
Vanskligt å ta mark...?
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck