Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÖJORNAS DANS - haiku

Sol dansar slöjdans

glittrar på vitaste vitt

måne i längtan




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-06 17:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin slöjdans.
2015-02-09

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2015-02-07

  Angel of love
Åh så vackert.
2015-02-06

    Birgersdotter VIP
Fin
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP