Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Jag längtar dig
känns i mitt inre.
Länge sedan du mötte min blick
och pratade samma prat.
Det kan gå många timmar veckor och dar
men du finns alltid med mig-som en sällsam saknad melodi.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 594 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-06 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vemods vackert!
2015-02-07

    ej medlem längre
En vacker längtansfull dikt. Du berör med dina ord...

2015-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om längtan och saknad.
2015-02-06

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker kärleksdikt.
Prat är en viktig ingrediens i
kärleken.
2015-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP