Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför så allena?


Iakttagen, - utanför



Det kan inte vara Meningen

att jag ska va´ så här - utanför!

De flesta har väl sex, - då och då?!

Jag får leva på gamla Minnen!

Inte någon -- fallos, - här inte!!

Min son rymde redan som foster!

Han lämnade mitt underliv med

en nysning, som hördes till Månen!

Själv, låg jag i Koma å vänta

på att få slå upp mina gröna.

Annars, upplevde jag -- Ingenting!

Resumé: Vill känna mera Liv!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 11:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Olika människors situation varierar nog väldigt mycket!
2015-02-09

  Berth
Du är en mästare till att dikta.
Jag får tänka på innehållet.
Om det är generellt för alla som har upplevt det eller.....
2015-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Naket och avskalat!
Väcker tankar och känslor.
2015-02-08

  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förmedlade, ja !
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf