Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppens tentakler vibrerar av lusta och harmoni! ( fotot är taget av poeten själv)


Innerlig Kärlek

Du kom till mig i mina drömmar denna ljuvliga natt,
omslöt mig med all dess nektar som jag inte kunde motstå.

Min lust vaknade till liv och virvlade ut i olika skepnader som om
jag aldrig skulle få nog.

Våra kroppar omslöt varann på ett sätt som aldrig förr,
njutningar och att få känna sig levande blev större och större ..

Kom till mig och stanna för evigt hos mig!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-09 06:47



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Ljuvligt ordat vännen /kram
2015-02-11

  Lindha W Gustavsson
Mycket fint ordat - bravo!
2015-02-11

  Lars Hedlin
Oj så vackert så starkt en av dina bästa tycker jag :) kram
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP