Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TINGELING

 
Vårälva

svingar

trollspö

vitt blir grönt

 

körsbärsträd

rodnar i knopp



fåglar

på friarstråt

drillar

kärlekssång

 

blivande maka

längtar efter smått


våren väcker

nattens vemod

drömmar om liv


tänder eld i

hjärtan



som tvekat

väntat

och längtat

 

efter kärleks

himmelska plåga

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-19 17:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Grann vårglädje!
2015-02-21

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2015-02-20

  Angel of love
Vackert om den underbara våren.
2015-02-20

  bittemi VIP
Vackert om våren!
2015-02-19

  Tess74
Du kan du <3
2015-02-19

  ULJO
fin årstidsdikt
2015-02-19

  Tobias Haglund
Fin vårdikt!
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Fint om
vår vår
2015-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om vårens inverkan på allt levande!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP