Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två damer

- Jag fick ett mazarinrecept.

- Av vilken läkare?




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 491 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-02-11 14:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bästa receptet dealar tanter!
2015-04-09

  Ponkla
Så det är det kexen smular om? :)
2015-02-25

    ej medlem längre
Måste ha varit doktor Glasyr..
2015-02-24

  Bibbi VIP
:-)

2015-02-23

  Eva Helene VIP
Vilken goding till läkare!
2015-02-16

  ResenärGenomLivet
Det var ett trevligt recept, även om jag inte är så glad i just den kakan...
:-)
2015-02-14

  Angel of love
Kan funka även med en kaka.
2015-02-12

  Anya VIP
Själv skulle jag vilja ha semlor på recept. ;)
2015-02-12

    ej medlem längre
Se där, så tokigt det kan bli:)
2015-02-12

    ej medlem längre
Bänder upp tankarna!
2015-02-12

  Lars Hedlin
*ler* Ja just! Kanske var det Professor "Rössner"
2015-02-12

  Teresia Ridell
Haha snyggt ! Ja kanske inte helt fel egentligen...;för nåt år sen när jag under vissa omständigheter sökte upp en läkare..och de där "tunga" medicinerna var uteslutna så sa han faktiskt till mig att "ät; fortsätta äta choklad, j helst varje dag. Och ja jag gjorde mitt bästa:)
2015-02-12

  Maria Sundelin VIP
Det stod varning för kärlekshandtag som biverkning gissar jag
2015-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Skilda världar!
Bravo.
2015-02-11

  Ingrid Trolle
En läkare med
förståelse för
tröstätande.
Härligt! Var bor
han? :)
2015-02-11

    Birgersdotter VIP
Kul
2015-02-11

  Irene Åberg
Bästa*Dan
7 Ord på 2 Rader
jag tror Läkaren fått Spader
ibland kan det hjälpa med Mazarin
i stället för Medicin/Kram
2015-02-11

    ej medlem längre
Hmmm...varför inte två bakglada/kakälskande herrar?
2015-02-11

  Rise Little One
Haha, härligt och underbart skrivet ;)
2015-02-11

  Rozsi.kovacs

hi hi vad du kan
2015-02-11

  Connie
Ha du är för härlig! Då borde han nog skriva ut recept på motion också ;)
2015-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin förskrivning, tycker jag! Mums!
2015-02-11

  Marianne Räf
-A-ha! Mazarin? En ny medicin!
-Bra mot undernäring! :)
2015-02-11

    ej medlem längre
Det är ju inte alla som har baktankar.
2015-02-11

  louisegirl
Hahaha så bra denna :)
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck