Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför dörren.

Utanför dörren
möts jag av lycka.
En fågel sjunger en serenad
länge sen jag hörde fågelkvitter.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-10 12:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart!
2015-03-01

    snöö
Du skriver så fint om glädje och lycka om förmågan ta vara på det enkla, som är så lätt att glömma.
2015-02-25

  ResenärGenomLivet
Ja, det känns så gott när man hör fåglarna igen...
2015-02-14

  Lars Hedlin
Underbart!
2015-02-13

  Ljusletaren
Ljuvligt och sant *tack* /kram
2015-02-12

  Gunnel Eriksson VIP
Ja underbart med fågelsång.
Idag hörde jag talgoxen.
Fin våriakttagelse.
2015-02-10

  Anya VIP
Vårligt... :o)
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbart med vårens budbärare!
2015-02-10

    ej medlem längre
Det ger lyckokänslor!
2015-02-10

    ej medlem längre
Åh, visst är de söta med deras sång:)
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP