Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dig jag saknat...

Det är dig jag saknat
det är dig jag väntat på.
Utan att jag visste det själv
fanns en längtan-nått som fattades mig.
Genom år och förälskelser
genom skratt och gråt.
När jag såg dig
jublade mitt hjärta.
När det känns rätt
finns inte längre någon tvekan.
Kärleken kan uträtta underverk
när man hittar varandras saknade pusselbit.
Värma, värna och stötta
vi gör varandra levande .




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-10 20:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kärleksfullt skaldat!
2015-03-01

  Osvalds_Dotter VIP
~ S J Ä L S F R Ä N D E R ~
2015-02-17

  Lars Hedlin
Varmt i känslan!
2015-02-13

  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
gläds med dig
2015-02-12

  Ljusletaren
Mycket sant ordat/kram
2015-02-12

    ej medlem längre
Ja kärleken kan uträtta underverk, fina rader.
2015-02-11

  Rise Little One
Äkta rader fr. hjärtat.
2015-02-11

    ej medlem längre
Åh,så underbart att läsa dina ord.
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP