Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV KYSSAR DU GER

 

Imorgon

ska dagen

famnas

 

av guld och silver

 

ögonen

mättas

av ljus

 

kommet ur blått

 

rosor

glöda

på huden

 

av kyssar du ger

 

dina händer

febrigt

erövra

 

ditt och mitt

 

när

du fyller

mitt mörker

 

med pärlor från dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-12 17:20



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Glittrande lovsång till erotiskt möte
2015-02-15

  ULJO
Briljant text
2015-02-13

    ej medlem längre
Så förtjusande fint vännen.
2015-02-13

  Lars Hedlin
varm fin text!
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text!
2015-02-13

  M M Mannheim VIP
Vackra ord i vacker poesi!
2015-02-12

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina vackra ord.
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP