Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgrunden



som avgrunden
hälsar
mig välkommen

är min verklighet
en mardröm
utan en chans
för vila


för tårarna
är mångt fler

och skammen
oerhörd stor

tiden är inne
att minnas
oläkta sår

utan
nämna ens i tanken

orken är försvagad

avgrunden
vinkar mig
glatt välkommen

för vila för glömska
för det stora svarta..

~~~

hur ska någon förstå

jag har ju
så jätte bra..

ändock
min verkligheten
en mardröm är





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-12 22:02



Bookmark and Share


  Järnkatten
Hu, vet hur det är att må så,
gripande..
2015-02-14

  Carina Bendix
Oj, det låter inte roligt. Hoppas du mår bra. Kram <3
2015-02-14

    Dan Myrbeck
Stark text, ja hoppas på bättring!
2015-02-13

  Lars Hedlin
Känns djupt inom..kramar om dig varmt <3
2015-02-13

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina text! Styrkekramar till dig!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler