Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stormar om fotbollen

När Egon härjade blev det en sådan storm

så domaren blåste av planen och matchen




Fri vers av Connie
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-13 01:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då blev publiken blåst på konfekten...:-))
2015-02-14

  Ingrid Trolle
Finns det något
tillfälle, då det inte
blåser åtminstone
halv storm i den
sporten.
Bra att du
uppmärksammar det.

2015-02-13

  ULJO
Ja verkligen
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Då är det bättre med
damfotboll och Svea.
2015-02-13

  Lars Hedlin
JA jösses ;)
2015-02-13

  Johan-70
Haha ja vilken jävla tur.
2015-02-13

    ej medlem längre
he he,bra Connie!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie