Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOKTOR ROBOTNIK



doktor robotnik
kommer för att stjäla
doktor robotnik
har lömska motiv
doktor robotnik
han har en dold agenda
han vill ta över
ditt fosterland och liv

doktor robotnik
har många ambassader
han infiltrerar
och värvar nu för fullt
doktor robotnik
har robotar i rader
zombies som platsar
i hans globala kult


doktor robotnik
har fingrarna i burken
manipulerar
med lobbyverksamhet
doktor robotnik
den optimale skurken
har ett kontaktnät
runt hela vår planet


LARZ GUSTAFSSON 15/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-15 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP