Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har gått troll i begreppet "troll"

Numera räcker det med att du på ett internetforum framför en kontroversiell åsikt för att du ska bli avfärdad som troll.

Ofta är det människors önsketänkande som producerar denna attityd. Folk FÅR helt enkelt inte ha en viss sorts åsikter. Den selektiva perceptionen slår till och skygglapparna kommer fram.

Om jag framför en åsikt så gör jag det för att jag vill framföra den. Vad folk sedan tycker är egalt.

Tydligen finns det folk som inte kan acceptera att man kan drivas av ett uttrycksbehov.

Man tror att alla som tycker till är ute efter bråk. Då har vi hamnat i ett märkligt läge. Och det säger ju också en hel del om hur mainstream Sverige har blivit.

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/2 2015




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-16 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP