Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det händer

 

det händer ibland

att tankarna kommer

tankarna jag inte vill tänka

att jag är avundsjuk

inte alltid

men ibland

avundsjuk på dig

som får hjälp med att städa

ett par gånger i månaden

visst jag glad att jag klarar mig själv

men någon gång

vore jag tacksam för hjälp

avundsjuka kan känna

när jag ser er två gå förbi mitt fönster

hand i hand

dom gånger längtar jag efter en hand

att få hålla ibland

en hand som passar

så bra i min

 

 

anits 16 februari 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-16 23:57



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det är ingen reell avundsjuka, bara en mänsklig längtan. Du har beskrivit den med känsla.
2015-02-23

  Ljusletaren
Säger som ResnärGenomLivet ... jag känner din längtan.
Kan inte de dina hjälpa dig ... du hjälper dem så ...
/kram
2015-02-21

  ResenärGenomLivet
Man känner din längtan...
2015-02-21

  Anya VIP
Ärlig text som vi alla kan känna igen oss i. Vacker bild till.
2015-02-18

    Birgersdotter VIP
Mänskligt är det att känna så ibland...berör-fint framfört
2015-02-17

  ULJO
Fint framfört med en tjusig bild
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Berörande och bra skrivet!
2015-02-17

  Lars Hedlin
Känslosamt och väl framfört!
2015-02-17

    ej medlem längre
Ja, en del känslor man har kan vara jobbiga å inte så ädla som man kan önska!
2015-02-17

  aol
Gripande skrivet om ensamhet
2015-02-17

  M M Mannheim VIP
En dikt om ensamhet. Ibland är den skön men sen är den en plåga. Fint och tänkvärt skrivet.
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP