Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROTTNING av LUST

 

I nattens

febriga

dröm

 

låg du

naken

på knä

 

dyrkade din

Drottning

av Lust

 

jag

befallde

din tunga

 

att

långsam

upptäcksfärd

 

i rosens

doftande

trädgård

 

och lydigt

inträda i

mörkret

 

fängslad

av min

makt

 

och jag

fyllde

din mun

 

med mjölk

och honung

av oss

 

medan

natt

födde dag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-02-17 18:13



Bookmark and Share


  Connie
Underbart vacker!
2015-02-22

  Lars Hedlin
Like It A Lot! :)
2015-02-19

    ej medlem längre
Erotik..inlindad som i en vacker saga.. Stor applåd!
2015-02-18

    Dan Myrbeck
Underbart sensuell
och vacker text!
2015-02-18

  Angel of love
Erotiskt mästerverk.
2015-02-18

  Petter Wingren
Mustig smakrik erotik vackert och modigt formad i ordkropp
2015-02-18

  M M Mannheim VIP
....minns smaken.......
2015-02-17

    ej medlem längre
Kvinnomakt
i all sin
prakt
2015-02-17

  Rise Little One
Vilken makt en sådan drottning kan ha :)
2015-02-17

  Marita Ohlquist VIP
En dröm att minnas!
2015-02-17

    ej medlem längre
Läser och njuter av dina ord.
2015-02-17

    basen
Nu fick du till det! - igen.
2015-02-17

  ULJO
Den var fin den
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP