Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I STJÄRNORS LJUS

 

Jag föll

för dig

i stjärnors ljus

 

värmde

fruset hjärta

i din hand

 

rev 

byggda

barriärer

 

såg

kärleks flöde

läka sår

 

 ge

rofylld sömn

i nattens famn

 

tryggare

kan ingen

vara

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-03 16:53



Bookmark and Share


  Lärling
Så vackert!
2015-03-10

  Katinka VIP
Å så vackert diktat!
2015-03-10

  Lars Hedlin
Stark känsla!
2015-03-05

  bittemi VIP
Vackert!
2015-03-04

  ULJO
Ljust och vackert
2015-03-04

    ej medlem längre
Gott ljus.
2015-03-04

  Rise Little One
En njutning i kärlekens tecken.
2015-03-04

  Lehva VIP
Underbart avslut på en text med så tillitsfull värme.
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP