Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PALESTINSK TERRORISM

 

 

I dag, söndag då jag passerade Södermalmstorg såg jag att Gävles kurder samlats för demonstration mot ISIS.
Bra!
Det behövs! ISIS är, som en av demonstranternas banderoller framhöll, terrorister.
Men det är även Hamas.
Vilka demonstrerar mot dem?
I Sverige av i dag är det inte politiskt korrekt att kritisera Hamas.
Vi har en regering som erkänner ett Palestina bestående av Västbanken och Gaza.
Detta är en direkt aggressionshandling riktad mot Israel. En sådan palestinsk stat hotar inte bara freden i Mellanöstern utan i hela världen.
Vi har sett hur Israel har bombarderats från Gaza. Det finns ingenting som säger att Västbanken skulle vara ett undantag från denna princip.
Målet är nämligen att utplåna Israel och man vägrar från palestinskt håll att erkänna Israels rätt att existera.
Jag fördömer och brännmärker Margot Wallström och hennes anhang för deras antiisraeliska utspel.
Leve Israel!


LARZ GUSTAFSSON, vän av Israel i Gävle

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-21 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP