Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILL GOING STRONG

 

Surmulen

sol gömd

 

pekar finger

bakom grå moln

 

vind vrider

vänder

 

hit och dit

 

kan inte

vara stilla

 

sover illa

 

i björkars

grenverk

 

brister knoppar

 

av lust

till nytt liv

 

fågelinvasion

blockerar ingång

 

till matställe

 

gömd sol

pekar

finger

 

still going strong

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-23 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord.
2015-02-24

  Lars Hedlin
Gillar!
2015-02-24

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-02-24

    ej medlem längre
Underbar dramatisk fin.
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Gillar den surmulna solen som pekar finger!



2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP