Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AD NOTAM

 

Morgon

skriver

dagbok

 

uppkrupen

i vårsols

soffhörn

 

himlen har

blå och vita

gardiner

 

fladdrande

i vindens

armar

 

morgon

skriver

dagbok

 

om dagen

sorgsen

och grå

 

som blev

vacker

och ljus

 

i kärlekens famn

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-24 17:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2015-02-25

  Lars Hedlin
Ljusvacker!
2015-02-25

  M M Mannheim VIP
Mycket bra dikt. Du blandar liksom ord som inte passar ihop egentligen men som sen ändå gör det. Skickligt!
2015-02-24

  ULJO
Lysande text i kärlekens famn
2015-02-24

  KattenKin VIP
Vackra rader!
2015-02-24

    ej medlem längre
Dina ord förmedlar hopp och ljus.
2015-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar förändring att skriva om!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP