Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag.

Sakta sjunger en sång
om vardagen.
Det är dagar
jag tycker om.
Alla små saker
som händer.
Som tillsammans
är livet.
Skänker harmoni och någonting att
minnas en gång.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-25 14:21



Bookmark and Share


  objekt3
en / någon ... jag gillar en men det är nog gången jag har svårt för försöker balansera på en bra dag då när slutet syns // yoanna
2015-03-03

  Lars Hedlin
Härligt! Tycker om!
2015-02-26

    ej medlem längre
Så fint om vardagen.
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra du skriver!
2015-02-25

  louisegirl
Just så..
Bra skriftat
2015-02-25

    ej medlem längre
Så underbart att få det lilla att bli stort!

2015-02-25

  Anya VIP
Precis. Det vanliga är det bästa...vardagen. Bra fångat här.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP