Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom livet

Känslor mellan två
det är livets melodi
kunskapen är enkel
går aldrig till remi
spelet kallas kärlek
är starkt beroende
finns inga instruktioner
som för den troende

Det är mänskors dröm
att finna livets ljus
någon att ta i handen
till framtidens hus

Känslor mellan två
hjärtan i brand
på kärlekspromenad
kära hand i hand
ett vågspel
klart som vatten
två tända ljus
förförelse i natten

Det är mänskors dröm
att finna livets ljus
någon att ta i handen
till framtidens hus

Känslor mellan två
uppför altarets gång
vigda till evighet
och kärlekens sång
mörker som blir ljus
två själar får varandra
hela livet igenom
ska de samman vandra

Det är mänskors dröm
att finna livets ljus
någon att ta i handen
till framtidens hus

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 464 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-13 18:25



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Fin hyllning till kärleken.
2015-03-16

  Eva Helene VIP
En positiv text, vacker därtill!
2015-03-15

  ResenärGenomLivet
Vackert diktat om den ljuva kärleken...
2015-03-15

  Lars Hedlin
Så vackert!
2015-03-15

  anits VIP
Underbart och känslosamt skrivet!
2015-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du beskriver det de flesta önskar sig, en livskamrat i kärlek.
2015-03-14

    ej medlem längre

Ljuva rader
2015-03-14

  Ingrid Trolle
Människans eviga
längtan att för alltid
ha någon att vandra
tillsammans med genom
stormarna, så vackert
skaldat om kärlek och
förtrolighet
2015-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
Vackert format - fina ord - dikt att läsa vid bröllop/-koppar/silver/guld/diamant
2015-03-13

  aol
Underbart skaldat med djup och så fin känsla
2015-03-13

  louisegirl
Otroligt vackert, som alltid
2015-03-13

    ej medlem längre
Vackert diktat om livslång gemenskap!
2015-03-13

  Marianne Räf
Du tar upp så många olika teman och
skriver, så att man mer än gärna läser
texten långsamt; det är så behagligt !
Detta var en riktigt fin text, första versen min favorit ! Bokmärker !
2015-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Firar guldbröllop i år.
2015-03-13

    ej medlem längre
Återigen en förtrollande vacker skapelse. Som är en ren njutning att läsa. Du skriver alltid så det berör själens djup.
2015-03-13

    ej medlem längre
Makalöst vackert. Du kan verkligen sprida ljus med dina ord.
2015-03-13

  aol
Mycket vackert känslosamt skaldat
2015-03-13

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin kärleksdikt..och visst är det så..om människors dröm
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO