Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
La Prima Vera!


DEN FÖRNÄMSTA AV ÅRSTIDER

så många vackra tankar

som kommer med våren

så många ljuva minnen

dess ljus lockar fram

en stegrad livslust följer

den så tätt i spåren

som varg som fått upp vittring

på ren eller lam

 

 

om vintern är en sträng man

är våren en flicka

som mognar till en kvinna

i sommarens tid

ty inbakad i knoppen

finns sprängkraft att spricka

och bli den juniblomma

jag stannar invid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP