Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNET I BARNVAGNEN PÅ BUSSEN

ett litet barn sover sött i sin barnvagn

tryggt i förvissningen

att mor och far ger mig allt jag behöver

värmen och vällingen

så vill jag vila i varsamma händer

som hör Jesus till

vila i tro oavsett vad som händer

för det är det Han vill

 

 

maria satt vid sin Mästares fötter

och bara tog emot

för liksom trädet bärs av sina rötter

bars hon av Jesu rot

Herren ska strida för dig som presterar

när du lagt ner din kamp

det är ju frid som Han manifesterar

och inte krav och kramp

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP