Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förblöder





Jag vet inte när jag kan tala igen
Det finns inga ord som kan formas just nu


Tystnad



Varje gång jag försöker så vill jag kräkas
Jag mår illa

Och ja jag kanske är orättvis
Men vem fan har sagt att något av detta är rättvist

Och kanske går ingen ur detta hel
Det är nog inte meningen heller
Såna som jag är trasiga hela livet
Finns inga plåster som kan rå på alla sår jag har

Så snälla låt mig bara förblöda




Fri vers av Tess74
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-01 22:04



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Starkt och utlämnande. Du berör.
2015-03-04

  Carina Bendix
Nej, det låter inte bra att du ska förblöda. :( Mycket bra beskrivning av känslan. Och starkt. Kram
2015-03-03

  Lars Hedlin
Styrka och värme till dig <3 kram
2015-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Trots allt är du en stark person, som överlevt och älskat. Jag tror inte att du ger upp, utan strävar på. Vändning kommer, kära syster.
2015-03-02

  Magica VIP
...Ge inte upp, jag vet det är skitjobbigt men det brukar vända igen, kram!
2015-03-02

  Magica VIP
Starkt berörande, kan känna igen känslan. Kram!
2015-03-02

  M M Mannheim VIP
Stopp och belägg! Här ska ingen förblöda. Tänk på alla oss som skulle sakna dig.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74