Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista dikten i samlingen -Aftonens Andra Aning-.


Vill finna dig...



Vill finna dig -
på Livets stig
en morgon, då
fåglar sjunger.

Vill finna dig
i en mjuk Sång.
Som ett svanpar, -
dödligt trogna!

Vill finna dig
på samma plats,
våra hjärtan
möttes, en gång!

Vill finna dig,
där Monsunen
återvänder,
en sommardag.

Vill finna dig, --
ty, Saknaden
värker i mig.
Fattar du det!?

Vill finna dig
innan hela
Livet är slut, -
- som, snart, dikten!

Vill finna dig!
Vill inte va´
som ett plåster, - -
- - men Tiden går!...-





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 22:22



Bookmark and Share


  P-E-H
Väldigt fint om en stor längtan.
2015-03-02

    Dan Myrbeck
Bra skaldat, bra med den konsekventa upprepningen/strukturen
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
"Vill finna dig innan hela Livet är slut"
Bra text om längtan.
2015-03-02

  ULJO
Vill läsa dig mer än gärna innan livet tar sin ände. God poesi som denna får man leta efter här. Riktigt snyggt jobbat minsann.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf