Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicksbild från vårt avlånga land.


Tänk er...

Tänk er julkortssnö...
täta stora vita flingor.
Intensivt fallande
som en julkortssnögardin.
De kramar och bäddar in
husen på min gata.
Lika plötsligt som de kom
har de försvunnit igen.
Solen kikar försiktigt fram
sen kommer det snöflingor igen.
Så ser det ut
utanför mitt fönster just nu.
Aprilväder trots att
mars bara hunnit börja.
Temperaturen ligger på plus
ljuvligt skönt ute nu- åter i solljus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-03 13:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader!
2015-03-08

  Lars Hedlin
Verkligen bra belyst!
2015-03-05

  Eva Helene VIP
Tack för din fina ögonblicksbild!
2015-03-04

  ResenärGenomLivet
Härligt fångat...
2015-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Samma bilder här idag! Fint diktat!
2015-03-03

  louisegirl
Jaa vädret kan skifta fort..
Fint fångat!
2015-03-03

    ej medlem längre
Avundas utsikten från ditt fönster.
2015-03-03

  ULJO
Ja du vädret är nyckfullt
2015-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Svårt att tänka sig.
Här har vi underbart vårväder.

2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP