Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNEDSTEG - haiku

Synd torkar på sträck

bleknande fläckar av liv

skymtar i mörker




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-06 18:08



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Wow -effektfull!
2015-03-09

  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2015-03-08

    ej medlem längre
Ah, sicket snedsteg.
2015-03-08

  KattenKin VIP
Effektfullt.
2015-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text!
2015-03-06

  Ponkla
Den är säkert klockren, men jag kommer inte på vad det är, riktigt bra klurig!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP