Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAMMRÅTTOR - haiku

Sol dansar i damm

ser skit i hörnen flockas

ett rent helvete




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-08 17:48



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
ler
2015-03-09

  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2015-03-08

  ULJO
Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Bra skrivet
2015-03-08

  Ponkla
Haha, bra skrivet!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP